Sprekers

Plastic in een circulaire economie

Het Perpetual Plastic team geeft vanuit eigen ervaring een flinke dosis inspiratie en laat op het aanstekelijke wijze zien dat ook plastics kunnen passen in een circulaire economie.

Sprekers cover

Spreker
op evenement

Op zoek naar een keynote speaker, een inspirerende plastic expert of iemand die alles weet van 3D-printen en ondernemen in een circulaire economie? De ingenieurs en ontwerpers van ons team staan klaar om hun inzichten te delen met jouw publiek. 

Webinar

Door de impact van het COVID-19 virus vinden steeds meer events online plaats. Onze sprekers kunnen vanuit onze studio in Rotterdam hun bijdrage leveren via streamingdiensten. Op deze manier zijn ze in staat een persoonlijke en boeiende presentatie op een veilige manier online over te brengen.

Spreker @ BFF

Ben je naast het programmeren van een spreker ook nog op zoek naar een unieke circulaire locatie? Het is ook mogelijk een compleet verzorgde presentatie plus catering te organiseren bij ons op locatie; de studio van Better Future Factory – gevestigd in het voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana in Rotterdam.

Ervaren sprekers

De ingenieurs van Perpetual Plastic 

Topics

Experience with circulair economy, and other stuff

ENTHOUSIAST?

BOEK VANDAAG NOG​